Penetrace weberpas podklad UNI pod tenkovrstvé omítky
Probarvený podkladní nátěr na bázi akrylátové disperze, připravený k přímému použití.
K úpravě podkladu pod tenkovrstvé pastovité omítky. Barevný odstín se volí přibližně dle odstínu následně použité pastovité omítky.
weberpas podklad UNI se dodává se v 8 základních odstínech: bílý (W), zelený (G), žlutý (L), červený (R), šedý (U), hnědý (H), modrý (M), oranžový (O).
Číslo výrobku
- weber.pas podklad UNI ...NPU 700
Spotřeba
- weber.pas podklad UNI = 0,18 kg/m2, 1 vrstva
-
Všeobecné požadavky pro podklad
Vhodnými podklady jsou dle platných norem a postupů zhotovené vápenocementové, cementové a polymercementové malty, omítky. Podklady musí být pevné, suché, bez trhlin a prachu, prosté odlupujících se částí. Nově zhotovené podkladní vrstvy musí být provedeny podle norem s rovným povrchem a musí být dostatečně vyzrálé.
Podmínky pro zpracování
Teplota podkladu a okolí musí být v rozmezí +5 až +25°C. Při provádění a vysychání je nutné se vyvarovat přímému slunečnímu záření, větru a dešti.
Nářadí
Podladní nátěr se po rozmíchání nanáší fasádním válečkem nebo malířskou štětkou.
Nářadí
fasádní váleček, malířská štětka. Unimixer a vrtačka nebo speciální míchadlo s možností regulace otáček.
Čištění
Použité nářadí, nádoby a nástroje je nutné před zaschnutím očistit vodou. Všechny výplně otvorů (včetně rámů), parapety a ostatní konstrukce na fasádě je třeba důsledně chránit před ušpiněním.
Vlastnosti a výhody
- sjednocuje a snižuje savost podkladu
- zvyšuje přídržnost povrchových úprav
- prodlužuje zpracovatelnost následné povrchové úpravy
- probarvený
- snižuje riziko barevných odchylek následné povrchové úpravy
- barevně předpřipraví podklad zvláště pro rýhované struktury
- snižuje riziko barevných odchylek následné povrchové úpravy
Kategorie: | Penetrace |
---|---|
Aplikační teplota: | od +5 °C do +25 °C |
Skladovací podmínky: | 12 měsíců |
Skladovací teplota: | od +5 °C do +25 °C |
Spotřeba: | 0,18 kg/m2 |
ředění: | neředí se |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.